15/5/11

Alguns prometen no apujar els impostos. Tot radera signen doblar el rebut de l'aigua.

(foto: ràdio Banyoles)
Aquest divendres a la tarda, Iniciativa per Catalunya Verds - Independents de Banyoles ha presentat un document intern de l'Ajuntament que inclou les previsions de creixement de l'empresa Aigües de Banyoles pel període d'anys 2010-2060. En aquest informe es detalla que el preu de l'aigua per metre cúbic a l'any 2010 és de 0,75 euros, mentre que a l'any 2060 serà de 3,69 euros. Els ecosocialistes han explicat que pel 2060 es preveu una inflació del 197% i que, per tant, el preu de l'aigua potable es doblarà, respecte l'IPC previst, si el consistori entra en la concessió de la nova gestió mixta.
El número 7 de la llista, Josep Maria Reyes, ha assegurat que amb aquest document s'entreveuen "les condicions que Aigües de Banyoles accepta per avalar el préstec a l'Ajuntament". Reyes ha afirmat que el document "demostra que l'alcalde ha enganyat a la ciutadania, quan deia que el canvi de model no repercutiria sobre el preu del rebut".

Segons Reyes, aquest informe d'intervenció del propi Ajuntament es va redactar el 9 de novembre de 2010, un dia abans que se celebrés el ple municipal per presentar el canvi de model en la gestió de l'aigua potable de Banyoles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada